28.10.2012 г., 20:16 ч.

Твори есента 

  Поезия » Любовна
424 0 0

Виж, днес твори есента
с повей от мисли прогонвани...
И с трептящите цветни листа 
обрисува ни хиляди спомени.

А твоят поглед - кафява боя
тъй изкусно допълва пейзажа
от жълто-червени нивя,
изцяло покрили паважа... 

© Лиляна Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??