Искам да бъда твоята съпруга
пред Бога и пред целия свят.
В бяла рокля до теб да застана
и в любов да ти се закълна.
Да си принадлежим един на друг
и любовта да славим, че ни събра.
А до нас да бъдат нашите слънца —
всички щастливи, че сме заедно завинаги...
08.11.2020 г./ 18:05 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Todos los derechos reservados