Nov 9, 2020, 1:15 AM

Твоя съпруга 

  Poetry » Love, Free verse, Other
292 2 0

Искам да бъда твоята съпруга 

пред Бога и пред целия свят. 

В бяла рокля до теб да застана 

и в любов да ти се закълна. 

Да си принадлежим един на друг

и любовта да славим, че ни събра.

А до нас да бъдат нашите слънца —

всички щастливи, че сме заедно завинаги...

 

 

08.11.2020 г./ 18:05 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??