9.11.2020 г., 1:15 ч.

Твоя съпруга 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
293 2 0

Искам да бъда твоята съпруга 

пред Бога и пред целия свят. 

В бяла рокля до теб да застана 

и в любов да ти се закълна. 

Да си принадлежим един на друг

и любовта да славим, че ни събра.

А до нас да бъдат нашите слънца —

всички щастливи, че сме заедно завинаги...

 

 

08.11.2020 г./ 18:05 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??