Твоя, твоя завинаги
Бъди с мен там, където
всичко е в тъмнина
и никой не смее да стъпи
и аз ще бъда твоя, твоя завинаги.
Бъди с мен тогава, когато
аз съм тъмнината
и никой не смее да ме приближи
и аз ще бъда твоя, твоя завинаги.
Бъди с мен такъв, какъвто
не си пред никого другиго
и никой не би те желал
и аз ще бъда твоя, твоя завинаги.
Бъди с мен така, както
цигулар е със своята цигулка
и никой не може да ги раздели
и аз ще бъда твоя, твоя завинаги.
Д.Ц.
© Анонимен Todos los derechos reservados