14.05.2016 г., 22:29 ч.

Твоя, твоя завинаги 

  Поезия » Любовна
1170 1 0

Твоя, твоя завинаги

 

Бъди с мен там, където

всичко е в тъмнина

и никой не смее да стъпи

и аз ще бъда твоя, твоя завинаги.

 

Бъди с мен тогава, когато

аз съм тъмнината

и никой не смее да ме приближи

и аз ще бъда твоя, твоя завинаги.

 

Бъди с мен такъв, какъвто

не си пред никого другиго

и никой не би те желал

и аз ще бъда твоя, твоя завинаги.

 

Бъди с мен така, както

цигулар е със своята цигулка

и никой не може да ги раздели

и аз ще бъда твоя, твоя завинаги.

 

Д.Ц.

© Анонимен Всички права запазени

...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??