12 mar 2006, 1:17

Твоят образ 

  Poesía
666 0 1

Твоят образ ме владее,
не изчезва нито миг,
той в сърцето ми живее
благороден и велик!

Ако нямах аз надежда,
да те срещна мълчалив,
как ли щях да спя, изглежда,
нямаше да съм ЩАСТЛИВ!

© Радостина Барганска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??