Mar 12, 2006, 1:17 AM

Твоят образ 

  Poetry
667 0 1

Твоят образ ме владее,
не изчезва нито миг,
той в сърцето ми живее
благороден и велик!

Ако нямах аз надежда,
да те срещна мълчалив,
как ли щях да спя, изглежда,
нямаше да съм ЩАСТЛИВ!

© Радостина Барганска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??