10 ene 2023, 8:48

Твоят огън лед и сняг стопява 

  Poesía » De amor, Formas graves
702 3 2

С магия ледна Снежната кралица

сърцето ми пак иска да смрази.

Обгръщайки го с мъртва огърлица

опитва, мила, в него да не си.

 

Разпускайки от скреж бели коси

и с поглед син примамва ме фалшиво.

В усмивката кристална студ пълзи,

в короната й нежност бди лъжливо.

 

Тя имитира теб... Дори красиво

не ще успее да ме заблуди,

че само с тебе любовта ми живо

в гърдите, да, най- искрено пламти.

 

Светът на зимата ме вледенява,

но твоят огън лед и сняг стопява.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти, Мария! За много години и за много вдъхновения!
  • Разкошен финал, доказал ми за кой ли път, че пишеш професионално и от сърце, с талант и неподправена чувственост! За много години, Асенчо!😊
Propuestas
: ??:??