20 feb 2011, 18:56

Твоята любов 

  Poesía » De amor
748 0 3



От твоите очи наднича любовта,

която тази вечер всичко омагьосва,

облечена е в шепот от есенни листа 

и с дългите си мигли нежно ме докосва.  

 

И сякаш се разлиства в твоята душа, 

превръща се във цвят - в ухание на роза 

и с капките се стича по нежните стебла 

в душата ми и пълни - кристалната ù ваза. 

 

И там се слива с мислите на моите сълзи, 

изплакани за теб - в самотните ми нощи 

и нещо, спряло в мене, започва да боли, 

докоснато с дъха - на чувствата ни общи...

 

 

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??