26 nov 2008, 9:06

Тя 

  Poesía
705 0 3
Жизненост,нежност,красота...
Това са думи, подходящи за едно,
за едно нежно създание,
за едно крехко съзнание.
Мелодична песен,
със рими приятни
и тонове сладки,
това е нейният глас.
Звезди в небето,
изваяни от злато,
сияещи в нощта,
това са нейните очи.
Жарък пламък,
ярък като слънце,
потаен като луна,
това е нейната буйна коса.
Неземна ария,
носеща мир,
носеща топлина,
това е нейната радост.
Копринен рай,
потънал в покой,
излъчващ страст,
Това са нейните устни.
Обаяние, непокорност, чистота, жизненост,
живот,
звезда,
слънце и луна,
всичко това е ТЯ!

© Мариан Радев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??