15 abr 2012, 21:16

Тя 

  Poesía » De amor
1075 0 1

Тя е толкова прекрасна,

тя е божи дар,

тя е истината ясна

и е мил другар.

 

Слънцето изгрява,

щом я види,

бързо скрива се дъжда

и птички сладичко запяват,

щом усмихне им се тя.

 

Обичат я до днес и всички

мечтаят да са "ТЯ",

влюбват се в всичко пищно,

но добрата, скромна дама

ще си остане тя!

© Ники Даскалов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??