Тя е толкова прекрасна,
тя е божи дар,
тя е истината ясна
и е мил другар.
Слънцето изгрява,
щом я види,
бързо скрива се дъжда
и птички сладичко запяват,
щом усмихне им се тя.
Обичат я до днес и всички
мечтаят да са "ТЯ",
влюбват се в всичко пищно,
но добрата, скромна дама
ще си остане тя!
© Ники Даскалов All rights reserved.