15 апр. 2012 г., 21:16

Тя 

  Поэзия » Любовная
1061 0 1

Тя е толкова прекрасна,

тя е божи дар,

тя е истината ясна

и е мил другар.

 

Слънцето изгрява,

щом я види,

бързо скрива се дъжда

и птички сладичко запяват,

щом усмихне им се тя.

 

Обичат я до днес и всички

мечтаят да са "ТЯ",

влюбват се в всичко пищно,

но добрата, скромна дама

ще си остане тя!

© Ники Даскалов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??