1 nov 2009, 16:40

Тя 

  Poesía » De amor
612 0 0

Объркани послания,

изречени едва-едва.

Обсебват моето съзнание,

изгарят моята душа.

 

В мрак и сенки аз се лутам.

Търся твойта светлина.

Искам да съм в твоя огън,

макар да знам: Ще изгоря!

 

Ти си кладата последна.

Ти си райската врата.

О, създание неземно,

твойто име е ЖЕНА!

 

09.10.2008

© Галин Вайов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??