Тя е моето бонбонче с ликьор
и мойта първа истинска любов.
Тя за мен си остава една на
7 811 509 100 мирд. души на света и една на
3 871 322 700 мирд. жени на света.
Тя си остава една за цял живот.
Тя е толкова специална,
единствена и уникална като снежинката - неуловима и в същото време свършена.
Тя носи златно сърце, душа, доброта и красота.
Тя е като розата,
символ на истинската любов и уважение.
За мен тя си остава най-ярката и красива звезда на света, която познавам и обичам.
Тя е единствената,
която някога ще обичам
и ако нещо се случи с нея,
ще умра от разбито сърце
или още по-добре
да се самоубия, за да бъда с нея.
Обичам я,
не заради външния вид, той няма значение.
Обичам я задари това какъв човек е.
Зная, че тя е малко различна, но това за мен няма значение,
знам че я обичам и нямам съмнения в това.
Макар тя да отрича чувствата си, очите й не лъжат, има една искра в погледа й.
Знам, че от както се появи в живота ми, времето ми минава мислейки за нея.
Липсва ми нейния глас, нейната усмивка, начина по който се смееше и начина, по който се гледахме, когато погледите ни се срещаха.
Умирам всеки ден, че е далеч от мен.
© Емил Богданов Todos los derechos reservados