4.07.2020 г., 1:01 ч.  

Тя ... 3 

  Поезия » Любовна
355 0 0

Тя е моето бонбонче с ликьор

и мойта първа истинска любов.

Тя за мен си остава една на

7 811 509 100 мирд. души на света и една на

3 871 322 700 мирд. жени на света.

Тя си остава една за цял живот.

 

Тя е толкова специална,

единствена и уникална като снежинката - неуловима и в същото време свършена.

Тя носи златно сърце, душа, доброта и красота.

 

Тя е като розата, 

символ на истинската любов и уважение.

За мен тя си остава най-ярката и красива звезда на света, която познавам и обичам. 

Тя е единствената, 

която някога ще обичам

и ако нещо се случи с нея, 

ще умра от разбито сърце

или още по-добре

да се самоубия, за да бъда с нея.

 

Обичам я,

не заради външния вид, той няма значение.

Обичам я задари това какъв човек е.

Зная, че тя е малко различна, но това за мен няма значение,

знам че я обичам и нямам съмнения в това.

Макар тя да отрича чувствата си, очите й не лъжат, има една искра в погледа й.

 

Знам, че от както се появи в живота ми, времето ми минава мислейки за нея.

Липсва ми нейния глас, нейната усмивка, начина по който се смееше и начина, по който се гледахме, когато погледите ни се срещаха.

Умирам всеки ден, че е далеч от мен.

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??