8 mar 2023, 18:19

Тя 

  Poesía » Filosófica
180 4 9

Мистерия, магичност и реалност,

даряваща живот със благослов.

Събрала в същността си тя омайно,

Бог с дявола, амбиция с любов!

 

Привличаща с дъха си самодива,

с коси реки - прохладен водопад,

с усмивка - гиздаво игрива

и поглед, многоцветен листопад.

 

Икона - с ореола на звездите.

За свидни рожби - стоплено гнездо.

Съпруга - с обич сбъдваща мечтите.

Приятелка - с подкрепящо крило.

 

Ухаеща красиво кадифена роза

със капчици роса като сълзи.

Подарък е Жената, но за този,

с любов приемащ... също и бодли.

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??