23 jun 2017, 10:35

Тя дойде внезапно... 

  Poesía
444 1 9

По-трудно "Обичам те" не помня...
родено някак бързо и във огън...
От обичане в момента аз се роня...
И не мога обичта да си прогоня...
Тя дойде наистина така внезапно.
Без да пита може, или не може...
Грабна мисълта ми безвъзвратно
и в най-потайните се разположи...
Това "Обичам те" така ме плаши...
Но пък толкова ме радва също...
Кажи ми тихо "Няма нищо страшно!"
Кажи го, докато се прегръщаме...

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??