23 oct 2010, 0:11

Тя е... 

  Poesía
563 0 7

Опитвам се да отговоря по моя си начин на един постинг, а и същевременно да спазя едно обещание - да напиша стих по творбата на младата художничка Л. Жданова. Тя наистина е невероятен талант!
Б.



© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??