Oct 23, 2010, 12:11 AM

Тя е... 

  Poetry
564 0 7

Опитвам се да отговоря по моя си начин на един постинг, а и същевременно да спазя едно обещание - да напиша стих по творбата на младата художничка Л. Жданова. Тя наистина е невероятен талант!
Б.



© Борис Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??