Тя е моята душица златна...
Тя е моето сърце!
Тя е малкото което
с много радост ме зове!
Тя всемирът ми изпълва...
С ярки топли цветове.
И ме кара да се чувствам
като мъничко дете.
Тоз коктейл така пенлив...
Леко дрезгав не горчив.
Той душата освежава.
Радост сладка ми дарява!
Тя е музата която
дава сладост в този час...!
Вечер буден ме държи?!
И на листа кара ме да сътворя.
Тез объркани слова.
© Ангел Todos los derechos reservados