Отдавна е записан за кУнкОрса.
Заглежда се на секси мацка в торса.
Езиче тя оплезва: –Шер ами,
че френския владееш, докажи!
Започва той с цитатче от Данкур.
Въздъхва тя: –О, тре биен! Бонжур!
Потръпвам, сякаш галиш ме с папууур!
Лекуващ лекар тя е и сладур,
той– в психодиспансера пур тужур!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados
Чудесна творба! Папурена вечер желая и поздрави от мен!