24.11.2015 г., 22:49 ч.  

Тя и той ( за кУнкОрса ) 

  Поезия » Хумористична
1280 0 6

Отдавна е записан за кУнкОрса.

Заглежда се на секси мацка в торса.

 

Езиче тя оплезва: –Шер ами,

че френския владееш, докажи!

 

Започва той с цитатче от Данкур.

Въздъхва тя: –О, тре биен! Бонжур!

Потръпвам, сякаш галиш ме с папууур!

 

Лекуващ лекар тя е и сладур,

той– в психодиспансера пур тужур!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??