17 abr 2016, 14:12

Тя идва 

  Poesía » De amor
202 0 0

                                                                  Тя идва

 

 

Моя бяла, чудно красива пролет!

Мое слънце изгрей и пръсни своите лъчи!

Пролетен полъх повей за да замирише на море.

Усмихни се моя дивна любов и ме гушни.

Усмихни се със мене и разцъфтялата пролет.

Тя идва!.. Пролетните чувства докосва!

Тя идва и носи радостта.

Идва и луната със своята топлота.

И всичко минава през живота

и чувствата на човешката душа.

Тя идва и дарява красота,

честност и много, много любов.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??