Тя идва
Моя бяла, чудно красива пролет!
Мое слънце изгрей и пръсни своите лъчи!
Пролетен полъх повей за да замирише на море.
Усмихни се моя дивна любов и ме гушни.
Усмихни се със мене и разцъфтялата пролет.
Тя идва!.. Пролетните чувства докосва!
Тя идва и носи радостта.
Идва и луната със своята топлота.
И всичко минава през живота
и чувствата на човешката душа.
Тя идва и дарява красота,
честност и много, много любов.
© Йонка Янкова All rights reserved.