2 oct 2014, 10:36

Тя искаше 

  Poesía » Versos blancos
602 0 2

тя искаше да говори

с някого

за своите демони

за кървящата ù душа

тя искаше да вика

и да плаче

тя викаше и плачеше

но сама

под завивката

и никой не я слушаше

и никой не я чуваше

© Мъченик на Изкуството Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??