2.10.2014 г., 10:36 ч.

Тя искаше 

  Поезия » Бели стихове
598 0 2

тя искаше да говори

с някого

за своите демони

за кървящата ù душа

тя искаше да вика

и да плаче

тя викаше и плачеше

но сама

под завивката

и никой не я слушаше

и никой не я чуваше

© Мъченик на Изкуството Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??