Не ми повтаряй непрекъснато „Обичам те!“,
„Обичам те!“ е жажда на душата,
кураж, магична сила, лудо вричане
между небето и земята.
Тя, любовта, е капчица отрова
в спокойния ни иначе живот,
отрова без която миг не може
да има съвършенство този свят.
Тя не е милост, нито е възможност
за някого да бъде втори шанс.
Тя, любовта, повярвай е безбожност,
и страст, и огън в пълен кръговрат.
Готов ли си за тази битка смела,
готов ли си за болка и сълзи?!
„Обичам те!“ не е наука,мили,
пожар е, в който разумът гори.
© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados