19 февр. 2020 г., 16:00

Тя, любовта 

  Поэзия » Любовная
747 0 1

Не ми повтаряй непрекъснато „Обичам те!“,

„Обичам те!“ е жажда на душата,

кураж, магична сила, лудо вричане

между небето и земята.

 

Тя, любовта, е капчица отрова

в спокойния ни иначе живот,

отрова без която миг не може

да има съвършенство този свят.

 

Тя не е милост, нито е възможност

за някого да бъде втори шанс.

Тя, любовта, повярвай е безбожност,

и страст, и огън в пълен кръговрат.

 

Готов ли си за тази битка смела,

готов ли си за болка и сълзи?!

„Обичам те!“ не е наука,мили,

пожар е, в който разумът гори.

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??