28 nov 2008, 20:16

Тъга 

  Poesía
466 0 2

Търся те отново и отново.

Ъгълът пред мен те скри.

Гоня аз мечтата си отново,

а пък тя безжизнена лежи.

© Милен Младенов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??