28.11.2008 г., 20:16 ч.

Тъга 

  Поезия
451 0 2

Търся те отново и отново.

Ъгълът пред мен те скри.

Гоня аз мечтата си отново,

а пък тя безжизнена лежи.

© Милен Младенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??