27 mar 2016, 17:06

Тъга 

  Poesía » De amor
315 0 2

                                                              Тъга

 

 

Разкъсва ме тази тъга,

която изпращаш като мъгла.

Слънцето не огря ли твоята душа

или изгоряла надежда сърцето слуша?

 

Не е приятелство само портрета

мисълта лети безбродно към тебе клета.

Не убивай мисъл и мечти вълшебни

любов и страст са огньови душевни.

 

Как живееш между огън и студ?

Как без обич стоиш в света луд?

Обичай, да си обичан и да плодиш

с много радост и мечти, живот да дариш.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??