27 ene 2009, 9:11

Тъгата почва да боли 

  Poesía » De amor
668 0 3

 Тъгата почва да боли

 

 

 

Ти тръгваш си сега от тук,

а казваше, че ме обичаш.

Сълзи отронват само звук,

когато по лицето ми се стичат.

 

 

Ти казваше, че само аз

с нежността безкрайно си приличам.

Сгушен в мен със своя топъл глас

шептеше:"Любовта си аз на теб обричам!"

 

 

Ти казваше най-ярката звезда

е нашият годежен пръстен,

а грейналата, бляскава луна

е шаферът невръстен.

 

 

Ти сега от мене си отиваш

и взе си всичките луни, звезди...

Дните, нощите във самота обличаш

и усещам как тъгата почва да боли.

© Яна Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??