24 jun 2006, 17:00

Тъжен дъжд 

  Poesía
872 0 6

Над малкия свят от тебе създаден,


тъжен дъжд тихо вали,


от малкия облак от тебе създаден...


Ти го направи, нали?!


От скучен филм, сив кадър изваден -


без образ и действие - просто боли.


Спомен от прах и сенки направен...


Ти всичко създаде, нали!?

© Незнаен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??