24.06.2006 г., 17:00 ч.

Тъжен дъжд 

  Поезия
870 0 6

Над малкия свят от тебе създаден,


тъжен дъжд тихо вали,


от малкия облак от тебе създаден...


Ти го направи, нали?!


От скучен филм, сив кадър изваден -


без образ и действие - просто боли.


Спомен от прах и сенки направен...


Ти всичко създаде, нали!?

© Незнаен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??