24 июн. 2006 г., 17:00

Тъжен дъжд 

  Поэзия
865 0 6

Над малкия свят от тебе създаден,


тъжен дъжд тихо вали,


от малкия облак от тебе създаден...


Ти го направи, нали?!


От скучен филм, сив кадър изваден -


без образ и действие - просто боли.


Спомен от прах и сенки направен...


Ти всичко създаде, нали!?

© Незнаен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??