Jun 24, 2006, 5:00 PM

Тъжен дъжд 

  Poetry
871 0 6

Над малкия свят от тебе създаден,


тъжен дъжд тихо вали,


от малкия облак от тебе създаден...


Ти го направи, нали?!


От скучен филм, сив кадър изваден -


без образ и действие - просто боли.


Спомен от прах и сенки направен...


Ти всичко създаде, нали!?

© Незнаен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??