18 oct 2011, 12:30

Тъжен Ежко 

  Poesía » Para niños
1124 0 9
Ах, защо отново плаче

Ежко, с щръкнало мустаче,
там, на острата муцунка -
чуди се една маймунка.
Дали в дупчица попадна,
или нещо му открадна
днеска хитрата Лисана...
май бозата, с кроасана.
И така, пристъпва тежко
нашият намусен Ежко.
Броди тъжен през гората,
не поглежда и децата,
хлипа тъжно и ридае,
за какво... дали пък знае?!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??