7 dic 2008, 8:19

Тъжен спомен 

  Poesía » De amor
771 0 2
           Странна болка душата изпитва,
    болка, свързана с любовта.
    Излиза, че  дори и да те обичат,
    пак ще страдаш от това.

           Ревността изпъква наяве,
    ревността за нашите дела,
    ревност, която не прощава,
    а разделя любовта.

           Устроен тежко е животът,
    устроен е да страдаш и да те боли,
    след всяка болка ти потъваш
    и остават само твоите следи.

           Тез следи ще ти напомнят,
    че обичал си, че видял си любовта,
    следи, които ще се заличат
    и само тъжен спомен ще е това!!!

© Атанас Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??