5 jul 2020, 17:11

Тъжен тон 

  Poesía » Verso libre
1357 0 2

Минорна котка

в свирепата реалност,

ослепяла, проскубана

и мокра

от сълзите на гробаря.

© Наталия Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??