17 oct 2007, 11:56

Тъжна ли? 

  Poesía
853 0 22
Тъжна ли?... Няма я в мене тъгата,
прероди се във обич по спомен за теб,
претъркули се лятото, дойде листопадът
и донесе прекрасния, новия ден.
Тъжна ли? Как? И защо да съм тъжна?
Търсех те, вярвах ти... вярвам ти още,
пареща страст в тиха обич превръщам
и в прекрасни следобеди лудите нощи.
Тъжните дни скътах в стара кутия,
аз обичам и тях, затова ги прибрах,
всеки миг и следа от тази наша магия
пазя в памет на всичко, за което копнях.

Тъжна ли? Разделих се с тъгата...

© Яна Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??