24 may 2009, 20:07

Тъжна песен 

  Poesía
642 0 1

 

Щом римите отново зазвучават,

сред думите провира се тъга

и болката отново приютяват

сълзливите отронени слова.

 

Мелодията някак ни унася

сред мигове прекарани до тебе,

ти, който без пощада ни заряза

и в щастието някога отведе.

 

Сълзите се наново запроливат

в сърцата ни разбити, отначало,

а спомените сякаш ни изпиват,

че някога си нещо ни е спряло!

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Продължавай да пишеш, Бо! ШЩе се получи още по-добре при следващите опити! Поздрав
Propuestas
: ??:??