4 nov 2009, 23:15

Тъжна пролет 

  Poesía » Otra
450 0 1

Пролет нова и невинна

душите с топлина изпълва,

а моята е сякаш празна

и радостта не разпознава.

 

Навред всичко засиява,

а в очите ми – сълзи, 

сърцето в миг помръква -

една мъка му тежи.

 

Пролет нова, но позната

с упрек ми нашепва,

идеалите предала,

на суетата днес съм жертва.

 

Една тъга мистична

нежно ме прегръща,

била съм някога различна

и с горест споменът се връща.

 

Пролет някоя преди

по-красива е била

раждали са се мечти,

а сега тлее празнина.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??