25 sept 2020, 18:32

Тъжният есенен дъжд 

  Poesía » Del paisaje, Filosófica
266 1 2

ТЪЖНИЯТ ЕСЕНЕН ДЪЖД

 

     (по Николай Лилиев)

 

Тъжният есенен дъжд

плаче над моята стряха,

с тъжния есенен дъжд

всички надежди умряха!

 

Тъжният есенен дъжд

в мозъка с тропот се врязва,

тъжният есенен дъжд

скръбни балади разказва.

 

В тъжния есенен дъжд –

гъста мъгла и неволи,

тъжният есенен дъжд

жълтите клони оголи!

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??