25.09.2020 г., 18:32 ч.

Тъжният есенен дъжд 

  Поезия » Пейзажна, Философска
263 1 2

ТЪЖНИЯТ ЕСЕНЕН ДЪЖД

 

     (по Николай Лилиев)

 

Тъжният есенен дъжд

плаче над моята стряха,

с тъжния есенен дъжд

всички надежди умряха!

 

Тъжният есенен дъжд

в мозъка с тропот се врязва,

тъжният есенен дъжд

скръбни балади разказва.

 

В тъжния есенен дъжд –

гъста мъгла и неволи,

тъжният есенен дъжд

жълтите клони оголи!

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??