23 sept 2006, 0:18

Тъжно е...... 

  Poesía
782 0 8
Тъжно ми е...

дори когато се любим...

тъжно ми е...

защото си друга!

Мъчно ми е...

защото любиш насън

и не ме гледаш в очите...

Тежко ми е,

че не казваш името ми,

защото съгреших

и ти не ми прости,

а аз винаги съм бил твой,

дори тогава,

когато плачеше от гордост!


ЧАР...22.09.06....на моята П.

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??