14 ene 2010, 9:41

Тъкмо 

  Poesía » Otra
724 0 16
И тъкмо нещо понаучиш,
и почнеш да разбираш,
поотредиш деца и внуци –
и трябва да умираш.

И с тебе всичко ще умре,
и вече няма утре.
И тъкмо времето да спре –
и някой го побутне.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??