18 jun 2013, 11:40

Тъма 

  Poesía
601 0 4
Пак съм стигнал до никъде,
в нищото,
без момиче, което
да удовлетворява мечтите ми.
Страх ме е да кажа: ,,Обичам те”.
Страх ни е да не проличи.
Че и двамата сме доволно себични.
Че живеем в грях и отричане.
На очевидните истини.
Някъде, в нищото, пак сме до никъде.
Две създания божии... И ничии.
В които прозират лъжи.
И двуличие.

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??