Тъмни картини
Тъмни картини изпълнени с минало,
минало тъмно във тъмни картини,
картини със спомени на време отминало,
отминали спомени във тъмни картини.
Със дървета увехнали и листа почернели,
картините лошите спомени бранят,
как дошли сте тук, и как не са ви спрели,
ала силите в мене злото завинаги ще забравят=
© Красимир Тодоров Todos los derechos reservados